Start
Börja här
Bilder
se Annorlunda Stuga
Hitta
upplev Annorlunda Stuga
Tänk på
vid ankomst och avfärd
Om oss
och stugan
Reviews
läs vad gästerna skrivit
  Vilka är vi?
Martin och Susanne är syskonen som äger Annorlunda Stuga. Sedan vi tog över den 2010 har vi rustat upp och fixat till för att kunna erbjuda ett typiskt svenskt lantligt boende. Den röda stugan med vita knutar.

Sedan första uthyrningen under första säsongen 2011 har vi haft många år av lyckad uthyrning med väldigt många gäster. Vi försöker vara flexibla och snabba att svara våra kunder/förfrågare och vara så tillmötesgående vi kan. Vi är dessutom en av få uthyrare som tillåter husdjur!

Annorlunda är en gammal gård med ett tämligen gammalt hus, men moderniserat för att kunna ta emot dig som vill uppleva och bo i en gammal miljö men ändå slippa tvätta för hand och laga mat över öppen eld! I köket finner du en fungerande vedspis, en gammal bakugn som användes skarpt för bara ca 5 år sedan, då Annorlunda Bageri bakade surdegsbröd och dylikt till traktens brödälskare; ett bröd som var väldigt populärt. Under sommaren fanns även ett trädgårdscafé!

Runt om i köket hittar du på väggar och hyllor gamla verktyg och liknande som användes skarpt när dessa bakverk skapades.

På tomten finns förutom Annorlunda Stuga även ett gäng bodar, ett utedass (används EJ), en carport samt den så kallade Lillstugan som ligger mitt emot huvudentrén. Denna stuga är INTE bebodd utan används enbart för lagring av utemöbler.

Copyright © 2005 All Rights Reserved